Mrežni marketing – MLM 2-dio

Mrežni marketing – MLM 2-dio

in Marketing

Na početku rada u nekoj MLM-organizaciji potrebno je usvojiti određeno znanje,naučite što više o poslu. Uvijek je bolje iskoristiti tuđe iskustvo,nego učiti po sistemu pokušaja i promašaja.

Sigurno uspijeva samo onaj koji radi i trudi se usvojiti postupak rada u cijelosti. Razlog neuspjeha mnogih u MLM – u nije u tome što nisu dovoljno radili,već što nisu pravilno radili,odnosno nisu znali postupak rada.

Ne oklijevajte! Ne plašite se posla! Svijet pripada ODLUČNIM LJUDIMA koji neće pokleknuti pred problemima. Izreka kaže: novac leži na cesti,samo ga treba pokupiti. Alat za to je vaš MLM-poduhvat. Izgradite stabilnu mrežu.

Vaš posao je :
– korištenje proizvoda
– preporučavanje proizvoda
– sponzoriranje ( učlanjivanje novih suradnika i rad sa njima)

Sponzoriranje znači – uvesti u svoju mrežu osobu koja ne poznaje MLM – sistem i način rada. Vi imate dužnost dati savjete i u potpunosti ga naučiti sistemu rada. Kad god je to potrebno biti mu oslonac. Vi ulažete vrijeme,energiju i svoje znanje da od njega stvorite uspješnu osobu ( samo tako će te i Vi biti uspješni ). Mnogi misle da je najvažnije učlaniti nekoga,no puno je važnije da Vi tada postajete sponzor nekome. Učlanjenjem novog suradnika obavili ste samo 10% posla! Morate ostati u stalnom kontaktu s njim,pomagati mu i naučiti ga sponzorirati.

Zapamtite ! U svakoj MLM – firmi cilj vam ne smije biti mali broj suradnika koji će izgraditi veliki promet,nego sasvim obrnuto. Cilj vam treba biti,da izgradite stabilnu mrežu sa što većom dubinom ( u što više nivoa ) u kojoj će puno vaših kupaca i suradnika kupovati proizvode za svoje potrebe.

Financijski uspjeh može vam donijeti izgradnja mreže registriranih potrošača – distributera. Ovo je bit rada u MLM – sistemu. Tek kad ih u potpunosti shvatite i naučite koliko ih u praksi najbolje realizirate,bit ćete uspješni u MLM – u.

Lijepi pozdrav i želimo vam ugodan ostatak dana !

Povezani članci

Mrežni marketing – Cilj

Postavljanje ciljeva Za svaki uspješan posao,najbitnije je postaviti cilj ! Važno je znati šta hoćet...

Aloa vera – Gradnja posla

ZA POČETAK UPOZNAJTE I VOLITE PROIZVODE ! Važno je da svakodnevno koristite proizvode,započnite svak...

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *