Kavitacija

Kavitacija

in Wellness tretmani

Kavitacija je poznati tretman za liposukciju tijela jer je neinvazivan i bezbolan postupak kojim se mogu oblikovati svi dijelovi tijela (stomak,bedra,noge,stražnjica,ruke) na kojim postoji višak masnih naslaga. Pri čemu mišići, živci i tetive ostaju netaknuti, a koža se zateže pa se ne morate bojati viška kože nakon tretmana.

Kavitacija je najčešće korištena metoda mršavljenja koja Vam pomaže u preoblikovanju masnih naslaga jer razbija celulit, hrani kožu i ponovno aktivira cirkulaciju u njoj.

Ultrazvučna kavitacija lokalizirano uklanja masne naslage tako da ultrazvučni valovi specifičnih frekvencija omogućuju različit pristup pojedinim dijelovima tijela. Tretman kavitacije izvodi se svakih 7 do 10 dana u maksimalnom trajanju do 60 minuta. Djeluje tako da ultrazvuk razbija masne naslage i iz njih se oslobađa sadržaj (masno tkivo) koji se zatim prirodnim putem izbacuje iz organizma. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana.

Rezultati

U prosjeku nakon 5 tretmana možete očekivati smanjenje obujma od 6 do 10 cm. Broj izgubljenih centimetara prvenstveno ovisi o brzini vašeg metabolizma, tj. mogućnosti da se masne naslage razgrađene kavitacijom potroše.

Također rezultati će ovisiti i o Vašim godinama, te hormonalnom poremećaju. A najviše o Vama samima i Vašim prehrambenim navikama. Prije prvog tretmana mi vas savjetujemo i educiramo o pravilnoj prehrani (clean 9), važnosti unosa vode minimalno 2 litre dnevno (Blossom herbal tea) i redovnoj tjelovježbi kako bi sam tretman imao učinka.

U prosječnih 5 tjedana koliko i traju tretmani potrebno je u potpunosti izbaciti gazirana i zaslađena pića, slatku i masnu hranu i alkohol kako bi jetru što manje opteretili i njezinu funkcionalnost usmjerili ka izbacivanju razbijenih masnih naslaga iz organizma.

Nepravilnom prehranom, nedovoljnim unosom vode i bez fizičke aktivnosti tijelo neće moći izbaciti višak a sam tretman bit će neefikasan.

Slične usluge

Sportska masaža

Sportska masaža fokusirana je ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente, koji su pri određenom...

Depilacija

Postupak kod depilacije toplim voskm je sljedeći: vosak se grije na višu temperaturu i takav nanosi...

Terapijska masaža
Terapijska masaža

Terapijska masaža namjenjena je lječenju bolnih stanja mišićno-koštanog sistema ili za održavanje nj...

LASER – akne

Akne više nisu noćna mora Akne su najčešća bolna uspomena iz mladih dana. Iako su genetski predodređ...

Medicinska masaža

Ovaj tip masaže možemo izdvojiti kao najučinkovitiji i klijentima najprivlačniji tip masaže. Masaža...

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *