Kavitacija

Kavitacija

in Wellness tretmani

Kavitacija je poznati tretman za liposukciju tijela jer je neinvazivan i bezbolan postupak kojim se mogu oblikovati svi dijelovi tijela (stomak,bedra,noge,stražnjica,ruke) na kojim postoji višak masnih naslaga. Pri čemu mišići, živci i tetive ostaju netaknuti, a koža se zateže pa se ne morate bojati viška kože nakon tretmana.

Kavitacija je najčešće korištena metoda mršavljenja koja Vam pomaže u preoblikovanju masnih naslaga jer razbija celulit, hrani kožu i ponovno aktivira cirkulaciju u njoj.

Ultrazvučna kavitacija lokalizirano uklanja masne naslage tako da ultrazvučni valovi specifičnih frekvencija omogućuju različit pristup pojedinim dijelovima tijela. Tretman kavitacije izvodi se svakih 7 do 10 dana u maksimalnom trajanju do 60 minuta. Djeluje tako da ultrazvuk razbija masne naslage i iz njih se oslobađa sadržaj (masno tkivo) koji se zatim prirodnim putem izbacuje iz organizma. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana.

Rezultati

U prosjeku nakon 5 tretmana možete očekivati smanjenje obujma od 6 do 10 cm. Broj izgubljenih centimetara prvenstveno ovisi o brzini vašeg metabolizma, tj. mogućnosti da se masne naslage razgrađene kavitacijom potroše.

Također rezultati će ovisiti i o Vašim godinama, te hormonalnom poremećaju. A najviše o Vama samima i Vašim prehrambenim navikama. Prije prvog tretmana mi vas savjetujemo i educiramo o pravilnoj prehrani (clean 9), važnosti unosa vode minimalno 2 litre dnevno (Blossom herbal tea) i redovnoj tjelovježbi kako bi sam tretman imao učinka.

U prosječnih 5 tjedana koliko i traju tretmani potrebno je u potpunosti izbaciti gazirana i zaslađena pića, slatku i masnu hranu i alkohol kako bi jetru što manje opteretili i njezinu funkcionalnost usmjerili ka izbacivanju razbijenih masnih naslaga iz organizma.

Nepravilnom prehranom, nedovoljnim unosom vode i bez fizičke aktivnosti tijelo neće moći izbaciti višak a sam tretman bit će neefikasan.

Slične usluge

IPL-trajno uklanjanje dlačica

                                                                                                   ...

Cupping masaža

Cupping masaža je još jedna tehnika koja vuče korijene iz Kine, točnije tradicionalne kineske medici...

Sportska masaža

Sportska masaža fokusirana je ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente, koji su pri određenom...

Protetika nokta

B/S ŠPANGE za ispravljanje uraslih noktiju                                                         ...