O nama

Lijepi pozdrav svima! Moje ime je Anto Pavić,po struci sam Sportski maser,Aroma-terapeut i ono što ja imam je pravi rudnik zlata. Imam predivnu suprugu Bojanu i dvije prekrasne kćerke. Supruga je po struci Medicinski kozmetičar,Pediker,Maser i Vizažist. Obitelj mi je nešto najdragocjenije što imam.

Bavimo se besplatnim uslugama savjetovanja o zdravlju i neograničenim poslovnim mogućnostima. Smatramo da je naša kompanija Forever living products najbolja poslovna mogućnost na svijetu,pomoću koje ostvarujemo svoje ciljeve i svoje snove. Važno je samo donijeti životnu odluku i veliki rezultati su tu.

Prije 9 godina bili smo u potrazi za nečim novim što će nam dati slobodu odabira. Dosta nam je bilo da budemo dio sistema u kojem netko upravlja našim životima. Tako smo se upoznali sa kompanijom Forever Living Products koja ima proizvode koji su dobri,kvalitetni i koje bismo mogli preporučiti ljudima koji nas okružuju.

U samom početku nismo računali na to da ćemo sa Foreverom pokrenuti neki ozbiljan posao jer u početku ga i nismo shvaćali ozbiljno. Sve dok nismo došli na Global rally,koji se održavao u Londonu na kojem je bilo prisutno 22 000 ljudi iz cijelog svijeta i tada smo shvatili o kako velikoj stvari se radi.

Počeli smo učiti,slušati prezentacije,sami ih držali,išli smo na sve seminare koji su se održavali u našoj regiji.Bilo je teških faza,kad nije išlo kako smo planirali ali smo od početka jedno drugom podrška i zajedno se motivirali i išli dalje prema našem cilju.

Forever nam je dao nešto što nigdje nismo dobili,dao nam je minuli rad. Još uvijek nismo došli tamo gdje želimo stići ali znamo da sa Foreverom možemo stići gdje god želimo i nastavljamo dalje jer Forever nam znači sve,Forever je naš stil života.

Stekli smo mnoga poznanstva iz svih struktura i država,proputovali smo mnoge destinacije i svaki naš korak vodi nas prema uspjehu i ostvarenju naših ciljeva. Za one koji tek počinju sa poslom,reći ćemo vam da nije lako ali ako date svoj maksimum u početku,postići će te što ste željeli i onda sami odlučiti koliko želite raditi.

Toliko o nama, želimo vam ugodan ostatak dana…