Plasma Pen

Plasma Pen

in Wellness tretmani

Inovativan anti-age tretman lica

Plazma Pen je najnoviji tretman lica protiv starenja koji se nudi za korekciju očnih kapaka, trajno uklanjanje šminke, uklanjanje bora i pigmentacija na licu te uklanjanje hipertrofičnih i atrofičnih ožiljaka, virusnih bradavica. 

Tretman plazma olovkom traje od 30 do 60 minuta, ovisno o području koje se tretira, a tretirano područje se prvo nanosi s anestetičkom kremom, koja bi trebala stajati 30 – 40 minuta.

Plasma Pen je izuzetan aparat namijenjen svim tipovima kože, neovisno o dobi. Energijom plazme potiče se proizvodnja kolagena i elastina te se koža odmah zateže, a zamjenu za sve kirurške instrumente predstavljaju energija plazme koji omogućuju vrhunsku preciznost.

Ovo je uređaj sa posebnom elektrodom koji tretira određeno područje bez oštećenja okolne kože. Tretman je gotovo bezbolan, ostavlja sitne mrlje na koži i minimalno crvenilo koje nestaje za nekoliko dana.

Jedan tretman je obično dovoljan za postizanje željenih rezultata. Nakon mjesec dana kontrola utvrđuje je li potreban dodatni tretman, koji se vrši nakon četiri mjeseca (potrebno je doplaćivanje po redovnoj cijeni u salonu).

Nekoliko dana nakon tretmana plazma olovkom viđene su kraste koje naknadno otpadaju.

Nakon tretmana potrebna je kućna njega Forever Propolis krema (koju kupite u našem salonu).

Tretman se preporučuje svima koji žele vratiti mladenački izgled na prirodniji način bez odlaska pod nož.

Plasma Pen – cjenik tretmana