Nadahnuti Aloe Verom

Već 40 godina Forever dokazuje svoju predanost,istražuje i pronalazi najčišće sastojke prirode iz svih krajeva svijeta,te ih prerađuje prema najnovijim znanstvenim razvojnim metodama. Imamo samo jedan cilj: pomoći Vama i Vašoj obitelji kako biste izgledali ljepše i osjećali se bolje.

Rex Moughan,osnivač,ima viziju zdravijeg života za sve. Zbog navedene je vizije pokrenuo tvrtku Forever Living Products 1978 godine. Rexova vizija bilo je upoznati ljude diljem svijeta s iznimnim dobrobitima Aloe vere kako bi im pomogao da izgledaju i osjećaju se bolje te kako bi pomogli drugima u tome.

Od samog je početka bio predan radu na pravi način,od pronalaska savršenih sastojaka iz najboljih izvora,preko rada sa stručnjacima na svim područjima poslovanja,do donošenja odluka koji odražavaju njegov integritet. Navedena je ideja okosnica tvrtke Forever. Vjerujemo u nju ne zato što nam je netko tako rekao ili zato što je to popularno,nego zato što smatramo da uvijek treba postupati na pravi način.

Čistoća

Naše tvornice,naše plantaže,naša metoda. S 50 milijuna sadnica Aloe vere na našim plantažama postupamo nešto drugačije jer volimo tu biljku. Naša Aloe vera bere se ručno a naš snažni gel Aloe vere nježno se odvaja od lista prije pažljive stabilizacije u posebnom patentiranom postupku.Sve navedeno događa se unutar nekoliko sati od branja kako biste imali najčišći i najsvježiji gel Aloe vere koji je ravno s plantaže postao vaš proizvod.

Moćni sastojci

Posvetili smo se pronalasku najboljih izvora zdravlja iljepote koji priroda nudi i želimo ih podijeliti sa svima.Naši proizvodi od Aloe vere prvi su dobili pečat odobrenja za dosljednost i čistoću Međunarodnog znanstvenog vijeća za Aloe veru(Internacional Aloe Science Council). Koristimo čistu Aloe veru s prirodnim i znanstveno unaprijeđenim sastojcima koji su odabrani kako bi dopunili i pojačali dobrobit Aloe vere.Svestranost Aloe vere omogućuje kombiniranje s različitim sastojcima i korištenje na različite načine.

Velika ljekarna u maloj biljci

Aloe vera ima jedinstvenu biokemijsku strukturu:sadrži izvanredno uravnotežene količine vitamina,minerala – osobito cinka,polisaharide,te enzime.Sadrži više od 250 bioaktivnih sastojaka i 20 osnovnih aminokiselina.

Korisna djelovanja Aloe Vere na naš organizam

– prodire u nadublje slojeve tkiva
– ubrzava zacjeljivanje rana,opeklina
– regulira metabolizam
– čist i jača krvne žile
– regulira razinu šećera u krvi
– pomlađuje i jača organizam
– stimulira rađanje novih stanica
– zaustavlja razrjeđivanje kostiju i sklerozu
– odstranjuje otrovne tvari

Tvrtka Forever ne ispituje svoje proizvode na životinjama i mnogi naši proizvodi imaju oznake
Kosher i Halal te islamski pečat odobrenja.

Iznimno smo ponosni na dobrobiti koje su naši proizvodi donijeli milijunima stanovnika u više od
150 zemalja diljem svijeta.Nadamo se da ste Vi iduća osoba koja će iskusiti zadivljujuće dobrobiti
Aloe vere!