Kvantna magnetna analiza

Kvantna magnetna analiza

in Kvantna magnetna analiza

KVANTNO MAGNETNA REZONANTNA ANALIZA

Najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koja koristi magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela.
Ovaj tip analize je nastao još u bivšem SSSR-u za potrebe svemirskih programa i avijacije a primjenjivao se pri kontroli i preventivi zdravlja astronauta,pilota,sportaša.

NA KOJEM PRINCIPU RADI KVANTNA MEDICINA?

Ljudsko tijelo sastoji se od velikog broja stanica koje kontinuirano rastu,razvijaju se i umiru ali se i neprestano regeneriraju kroz vlastito dijeljenje.U tijelu odrasle osobe se 25 milijuna stanica podjeli u minuti,dok se regenerira 100 milijuna krvnih stanica.Za vrijeme procesa staničnog dijeljenja i rasta,atomska jezgra pod naponom stvara baznu osnovu naših stanica a superbrzi elektroni izvan jezgri su u neprestanim promjenama zbog čega dolazi do konstantnog emitiranja elektromagnetskih valova.
Ti valovi koje naše tijelo emitira su pokazatelj stanja našeg organizma i razlikuju se ovisno o tom istom stanju (zdravo,manje zdravo,oboljelo stanje).
Ako imamo način da pročitamo te elektromagnetske valove,onda imamo i način pročitati kakvo je stanje našeg organizma.
Kvantna medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promjena frekvencije tih van jezgrenih staničnih elektrona.
Ukratko ako se promjeni frekvencija elektrona promjenit će se i elektromagnetski val koji stiže do atoma koji se pregledava.
U principu,energija i frekvencija prolaze kroz pojačivač i stižu do računala koje ih procesuira,uspoređujući dobivene rezultate s onima koji spadaju u rezultate normalnih kvantnih vrijednosti.
Ovaj tip dijagnostike otkriva i analizira informacije o stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja čak i prije nego što se ona manifestiraju u fizičkom obliku.
Dobiveni rezultati prikazuju kompletnu sliku stanja našeg organizma.


KVANTNA MEDICINA – ANALIZIRA:

Kardiovaskularni sustav.

Gastrointestinalnu funkciju.

Funkciju jetre,debelog crijeva,žuči,gušterače,bubrega,pluća,mozga i živaca.

Bolesti kostiju,mineralnu gustoću kostiju,reumatoidne bolesti kostiju,indeks rasta kostiju.

Šećer u krvi,lučenje inzulina,mikroelemente,koenzime,toksine u organizmu,teške metale,alergije,pretilost,kožu,oči,kolagen,puls srca i mozga,masnoća u krvi,nedostatak vitamina.

Endokrilni sustav.

Imunološki sustav.

Prostatu,muške spolne funkcije,spermu i sjeme,ginekologiju,grudi.

 

Pregled izvodi licencirani HUPED-Terapeut Anto Pavić.


 

Možda će vas još ovo zanimati? Detox program sa kojim možete očistiti tijelo od toksina i pritom izgubiti od 3 do 5 kg i od 4 do 8 cm obujma.

Pročitajte više o Detox programu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *